Hvordan anvendes cookies på www.tvpakker.dk?

TVpakker.dk anvender eller kan anvende cookies til følgende formål: Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer. Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site. Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på en annonce. Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering, så vi kan vise de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for den besøgende.

Oversigt:

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies
2.1 Så lang tid opbevares cookies
2.2 Sådan slettes cookies
2.3 Sådan undgås cookies?
2.4. Hvad cookoies bruges til på tvpakker
2.5 Google Analytics (trafikmåling)
2.6 Annoncenetværk
3. Brug af personoplysninger
3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
3.2 Beskyttelse af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

www.tvpakker.dk ejes og vedligeholdes af:  Charlotte Nørgaard

2. Hvad er Cookies

En cookie er en lille tekstfil som lagres på den besøgendes computer, tablet eller anden mobil enhed via den internetbrowser der anvendes. Det tekniske formål med en cookie er at kunne genkende den besøgende. Der bliver ikke lagret eller gemt personlige oplysninger i cookies på tvpakker's website. De kan ikke indeholde virus eller anden form for skadelig software - såkaldt malware.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies som bliver gemt på den besøgendes computer, tablet eller anden mobil enhed slettes automatisk efter et vist antal måneder. Hver gang siten bliver genbesøgt fornys de.

2.2 Sådan slettes cookies

Cookies kan slettes på den besøgendes computer. Ved at følge dette link oplyses hvordan: http://minecookies.org/cookiehandtering 

2.3 Sådan undgås cookies?

Cookies kan undgås. Ved at følge dette link oplyses hvordan: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på tvpakker

tvpakker anvender cookies til at føre statistik over antallet af brugere. Oplysninger om køn, alder, geografi og interesser kan anvendes til at forbedre brugeroplevelsen samt målrette indhold og eventuel annoncering.

2.5 Google Analytics (trafikmåling)

tvpakker følger trafikken og aktiviteten tæt. Til brug for det anvendes jeg cookies fra Google Analytics. Cookies fra Google Analytics kan fravælges. Læs her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.6 Annoncenetværk

tvpakker anvender annoncer og henviser til forskellige annoncenetværk. Blandt andet:

  • AdService Media A/S
  • Google AdSense

Det er muligt at fravælge at indgå i en række af forskellige annoncenetværk. Find oplysninger og listen her: http://minecookies.org/fravalg

3. Brug af personoplysninger

tvpakker afgiver aldrig personoplysninger til tredjepart, men mindre den besøgende selv udtrykkeligt har givet tilsagn til det. tvpakker indsamler aldrig personoplysninger uden at den besøgende selv har givet tvpakker disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse og lignende. Eksempel på indsamlede oplysninger kan være: navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger anvendes til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysninger kan derudover anvendes til at få større kendskab til den besøgende og øvrige besøgende af websiten. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af tvpakker's produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset den besøgendes interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig via mit website www.tvpakker.dk, skal du rette henvendelse på info@tvpakker.dk. Hvis du mener at der er registreret forkerte data, eller hvis du har andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har altid mulighed for at få at vide hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan selvfølgelig gøre indsigelse mod en registrering. tvpakker følger reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal de besøgendes personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. tvpakker gemmer eventuelle personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. tvpakker's sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om de lagrede data håndteres forsvarligt. Personlige oplysninger afgives på eget ansvar af besøgende og brugere af tvpakker.dk

Inspiration til cookie- og  privatlivspolitik: Frit stillet til rådighed af minecookies.org